Nappar och bitringar PHILIPS AVENT

Philips Avent - Ultra Air napp 0-6mån, grå/beige

Finns på lager

Pris: 11,90 1190
kvantitet: st
Philips Avent Ultra Air-napp, som är anatomiskt utformad och nappringen lyser i mörkret.
En värld av babyvård, där även de minsta detaljerna är viktiga!

Philips Avent Ultra Air-nappar är designade med särskild omsorg för att göra livet enklare och mer bekymmersfritt för barnet och föräldrarna. Denna söta napp är det perfekta valet för att lugna din lilla och samtidigt garantera hans huds välbefinnande. Designen på nappens lätta överdrag tillåter utmärkt luftflöde tack vare lufthålen, som hjälper huden runt barnets mun att hålla sig fräsch och torr. På så sätt kan du vara säker på att din lilla alltid är glad.

Philips Avent Ultra Air-napp är också ett praktiskt val för föräldrar. Nappen lyser i mörkret, så den försvinner aldrig på natten. Säkerhetsringen håller nappen alltid lättillgänglig. Nappens anatomiskt formade och silkesmjuka struktur känns skonsam i barnets mun och hjälper honom att lugna ner sig. Dessutom stödjer den formade nappen den naturliga utvecklingen av tänderna, vilket är viktigt när den lilla växer.

Paketet innehåller två nappar som är specialdesignade för 0-6 månaders ålder.

Det medföljande skyddsfodralet gör det enkelt och snabbt att sterilisera napparna i mikron. Du kan inte oroa dig, eftersom Philips Avent Ultra Air-nappen är gjord av säker silikon och innehåller inte BPA. Ge ditt barn bästa möjliga vård och komfort med dessa bedårande Avent-nappar.