Smärtlindring under graviditet och förlossning

Perfect MamaTENS - smärtstillande medel för graviditet och förlossning

Finns på lager

Pris: 79,90 7990
kvantitet: st
Perfect Mama Tens-enheten är ett säkert och effektivt sätt att lindra graviditet och förlossningssmärta samt ryggsmärtor efter graviditeten.
Ett effektivt, säkert och barnmorskemässigt rekommenderat sätt att lindra graviditet och förlossningssmärta TENS -apparater för att lindra graviditet och förlossningssmärta anses vara ett av de säkraste och mest effektiva moderna medel för smärtlindring vid förlossning. Barnmorskor rekommenderar användning av Perfect MamaTENS-apparater under förlossningen eftersom enheterna är säkra, ger ett naturligt och drogfritt sätt att lindra smärta och hjälper modern att hålla sig i rörelse och på fötterna under förlossningen. Nio av tio kvinnor får TENS -behandling för smärtlindring under förlossningen.
  • Lätt att använda
  • Säkert för både mamma och barn
  • 3 program
  • BOOST -knapp
  • Volume 60-sektions volymkontroll
  • Upplyst och tydlig display
  • Rekommenderas av barnmorskor

ANVÄNDNING AV APPARATET
Funktionen av Perfect MamaTENS -enheten är baserad på TENS -metoden. Behandlingen lindrar smärtan genom att hjälpa kroppen att släppa naturliga smärtstillande medel, eller endorfiner, och genom att förhindra överföring av smärtsignaler till hjärnan. Förutom att lindra förlossningsvärk är Perfect MamaTENS också lämplig för att lindra ryggont under de tre sista graviditetsveckorna, samt för att lindra smärta orsakad av kejsarsnitt eller perineal ruptur efter förlossningen. Enheten är också lämplig för behandling av generaliserade ryggont efter graviditet.

Perfect MamaTENS är lätt att använda och gör att mamman kan hantera sin egen smärtlindring. Enheten ger ett effektivt och säkert alternativ till många mer drastiska smärtlindringsmetoder. Det är läkemedelsfritt och därför säkert att använda för både mamma och barn. Perfect MamaTENS har tre förinställda program för olika stadier av arbetskraft. Dessutom har enheten en BOOST -nyckel som lindrar sammandragningar och låter modern styra sin egen smärtlindring.Paketet innehåller:
Perfect MamaTENS - smärtstillande
2 x AA -batterier
halsband bältesspänne
Perfekta MamaTENS hudelektroder
bruksanvisning på finska /engelska
förvaringspåse