Fest Tid GINGER RAY

Party in a Box festartiklar steg guld

Finns på lager

Pris: 26,90 2690
kvantitet: st
Festen i en perfekt låda med alla porslin och dekorationsartiklar för alla speciella tillfällen fest. Förpackningen innehåller 16 servetter, 16 plattor, 16 koppar, 16 partihattar, 1 bunting och 5 konfettiballonger.
Kasta ett parti har aldrig varit lättare med vår rosa guldfolie "Party in a Box".

Rose gulddesignen kommer att älskas av gäster i alla åldrar och de kommer att bli wowed av de vackra matchande bitar som fångar ljuset med vår rosa guld dotty detaljering. Med allt du behöver, är det verkligen en otrolig festglans allt i en låda!

Ta en låda för att dekorera din fest i ett! Den eleganta rosa guldfyllda designen levereras med rosa guldplattor, Ombre-koppar, konfetti-ballonger, festhattar i två mönster (en vanlig och en Ombre-dotty), en grattis på födelsedagsbakgrund och dottiga servetter! Att fira kunde inte bli enklare! Njut av!

Varje förpackning innehåller: 16 plattor som mäter 25cm, 16 servetter som mäter 33cm (Squared), 16 koppar som mäter 9,5cm (H) med 7,5cm (W), 16 partihattar som mäter 13cm (H) med 9cm (W), 5 12 "(Diameter) ballonger och 1 x 1,8m (L) bunting.