Menskopp

Ova Plus smärtstillande för mensvärk

Finns på lager

Pris: 84,90 8490
kvantitet: st
OVA PLUS är ett effektivt och naturligt hjälpmedel för behandling av menstruations- och endometriotiska smärtor. Stimulering av enheten får musklerna i livmodern att slappna av, vilket lindrar smärta.
Ett effektivt hjälpmedel vid behandling av mensvärk och endometriosvärk

Ova Plus erbjuder ett effektivt och helt naturligt sätt att lindra mensvärk och smärta orsakad av endometrios. Ova Plus kan också användas för att behandla sekundära mensvärk orsakade av till exempel endometrios eller myom.

Ova Plus leder en låg elektrisk ström till två elektroder placerade i nedre delen av buken. Stimulering får musklerna i livmodern att slappna av, vilket lindrar smärta.
  • kompakt och bekväm att ta med sig
  • säker
  • lätt att använda
  • inga biverkningar
  • visat sig vara effektivt
  • läkemedelsfri
  • smärtlindring enheten
  • har ett uppladdningsbart batteri

ANVÄNDNING AV APPARATET
Medicinska experiment har visat att TENS -behandling med Ova Plus är mycket effektiv för att lindra mensvärk. TENS -behandling minskar muskelkramper orsakade av nedsatt blodcirkulation. Experiment visar att Ova Plus inte orsakar några biverkningar som trötthet eller illamående, till skillnad från många smärtstillande medel.

Endometrios smärta kan behandlas med NSAID, p -piller eller en TENS -enhet. Smärtstillande och e-piller minskar livmoderns muskelaktivitet. Funktionen för Ova Plus -enheten är baserad på TENS -metoden; istället för att minska livmoderaktiviteten påverkar enheten kroppens förmåga att ta emot och bearbeta smärtsignaler. Personer med endometrios känner att Ova Plus tar det värsta bladet från smärta och förbättrar deras livskvalitet.

Eftersom Ova Plus är kompakt och bekvämt är det lätt att hålla under dina kläder, även hela dagen. Detta gör att du kan njuta av en säker, kontinuerlig och drogfri smärtlindring medan du lever ett normalt vardagsliv. Med den effektiva smärtlindringen av Ova Plus -enheten har till exempel många av våra kunder kunnat gå till jobbet, även om de normalt lider av svår endometriosvärk.

Ova Plus -batteriet är enkelt och snabbt att ladda via en USB -kabel.Förpackningen innehåller:
Ova Plus smärtstillande
1 x 2 -pack hudelektroder (50x90 mm)
USB -laddningskabel
elektrodtråd
bältesspänne
bruksanvisning på finska / engelska
förvaringspåse