Cache Coeur - Origin indigo moderskaps- och omvårdnadsdräkt

Pris: 69,95

Valitse

kvantitet: st
Origin indigo moderskaps- och omvårdnadsdräkt. Cache Coeur Origin -kostymen är en riktig återgång till grunderna tack vare Made in France Lyocell -fiber.
Origin indigo moderskaps- och omvårdnadsdräkt, Cache Coeur

Cache Coeur Origin -kostymen är en riktig återgång till grunderna tack vare Made in France Lyocell -fiber. Komfort, enkel rörelse och lätthet, för en känsla av välbefinnande hela dagen.

Du kommer att älska Origin-moders- och omvårdnadsdräkten: Ett måste för den gravida kvinnans vardag, dessa moderskapskläder kan bäras under och efter graviditeten, tack vare dess smidiga material och enkel åtkomst till bröstet för amning. Dess bälte, som ska knytas, markerar din blivande mammas mage med kvinnlighet och delikatess. Tillverkad av en ekologisk, hållbar och biologiskt nedbrytbar fiber som heter Lyocell, kommer denna moderskaps- och amningsdräkt att ge dig mjukhet och komfort.

Origin är tillverkat av naturmaterial, från hållbart förvaltade skogar. Främst eukalyptus som kräver mycket lite vatten för att få Lyocell.
  • Enkel åtkomst till bröstet
  • Mjukt material för optimal komfort
  • Lyocell är naturligt antibakteriellt och andas
  • Oeko-Tex certifierat
Material: Tillverkningsprocessen för Origin-serien är en av de dygdigaste eftersom den är giftfri, utan avslag i naturen. Tack vare en sluten krets som gör att den kan återvinnas oändligt över 99%. 96% LYOCELL 4% ELASTAN