Baby-hudvård OH BABY ORGANIC CARE

Oh, Baby! vauvan babyhudvårdsset, Organic & Vegan

Finns på lager

Pris: 49,90 4990
kvantitet: st
Oh Baby! Must-Have hudvårdsprodukter som håller barnets hud mjuk. Ekologisk och vegansk produkt.
En underbar värld av mjuka och skonsamma babybadprodukter! Den söta badproduktväskan är det perfekta valet för ditt barns dagliga hudvård från födseln. Ekologiska och veganska babyvårdsprodukter skämmer bort din lillas känsliga hud.

Med produkterna får du en förvarings- och bärväska för badprodukter som inte bara förvarar dina vårdprodukter bekvämt utan även är perfekt att ha med dig på resan. Du kan hålla vårdprodukter organiserade och inom räckhåll var du än är.

Badproduktväskan är bekväm att ta med sig till förlossningsavdelningen eller en härlig present till en blivande mamma. Badproduktväskan innehåller tre vårdprodukter:
  • Oh Baby! Kroppstvål och schampo 250 ml: Denna milda kroppstvål och schampo rengör, behandlar och mjukgör barnets hud och hår. Dess naturliga och hypoallergena ingredienser gör tvättningen trevlig och säker.
  • Oh Baby! Kroppsmjölk 250 ml: Denna närande kroppsmjölk är speciellt designad för att ta hand om barnets känsliga hud. Den återfuktar och mjukar upp barnets kropp och ansikte och lämnar huden mjuk och slät.
  • Oh Baby! Badolja 250 ml: Denna milda badolja rengör, återfuktar och skapar ett mjukt skyddande lager på huden. Det gör badet njutbart och lämnar barnets hud silkesmjuk.

Du kan också beställa Oh Baby! Linimentflaska 400 ml i hygienpåse. Liniment är en idealisk produkt för babyhudvård och skydd.

Alla Oh Baby! produkterna är allergivänliga, inte testade på djur och innehåller inga skadliga ingredienser som PEG-föreningar, SLS/SLES, fenoxietanol, parabener, silikoner eller mineralolja. Du kan använda Oh Baby! produkter utan några bekymmer, med vetskapen om att de är säkra och skonsamma mot barnets känsliga hud.

Ge ditt barn bästa möjliga vård med dessa söta och naturliga babybadprodukter. Lita på Oh Baby! -produktval och upplev hur vårdprodukternas kvalitet och mildhet kombineras perfekt med behoven hos barnets hud.