Amningstillbehör

Neno Lactation Massager Pesca - för ammande mödrar

Finns på lager

Pris: 74,90 7490
kvantitet: st
Neno Lactation Massager Pesca - Ge lättnad och komfort till amningen varje dag.
Neno Lactation Massager Pesca - Massageapparat

Ny innovation för att stödja din amning

Neno Pesca är en innovativ massageapparat som stödjer flödet av din bröstmjölk. Enheten används säkert på och runt bröstet och passar alla mammor som ammar eller pumpar bröstmjölk.

Förbättrar mjölkflödet
Använd Neno Pesca när du märker att mjölken stiger och kommer ut ur bröstet långsammare och mindre. Ge dig själv en mild bröstvårtmassage med den intensitet du väljer för att förbättra mjölkflödet och säkerställa smidig amning utan blockeringar, vilket ofta resulterar i smärtsam mastit.

Lugnande värme
Neno Pesca masserar inte bara, utan lugnar också genom uppvärmning. Att värma brösten hjälper dem att tömma mer effektivt, särskilt under pumpning. Denna tidsbesparing är en ovärderlig hjälp för upptagna mammor, eftersom det ökar mängden mjölk som kommer ut.

Neno Pesca lindrar obehag och fyllighet i brösten med milda vibrationer. Enheten hjälper till att tömma bröstmjölken effektivt och förhindrar blockering av mjölkkanalerna.

Massageapparaten har 2 värmenivåer, 5 vibrationsfrekvenser och 3 vibrationsintensitetsnivåer. Tack vare de mångsidiga inställningarna kan du anpassa enhetens funktion för att passa dina behov och preferenser.

Neno Pesca är gjord av mycket mjuk silikon som känns silkeslen och ger en mild touch till en kvinnas bröst. Att använda massageapparaten gör amningen behagligare och lättare för varje dag.

Neno Pesca är vattentät, så du kan till och med använda den i ett avkopplande bad. Vattenmassage hjälper till med stillastående mjölk, och rengöring av enheten går snabbt och enkelt med mild tvål.

Enheten drivs av en magnetladdare, vilket möjliggör enkel och snabb laddning.

Neno Pesca erbjuder upp till 60 minuters drifttid vid maximala inställningar (uppvärmning och vibration). Detta gör det till ett utmärkt val för mammor som behöver en pålitlig och långvarig massageapparat för att stödja amning.