Nattlampor och White Noise

Nattou - Nattlampa mus 11cm

Finns på lager

Pris: 24,95 2495
kvantitet: st
Nattou LED-nattlampa lyser upp ditt barns värld vackert och skonsamt!
Nattous söta LED-nattljusvärld, här garanteras söta drömmar och varsam insomning! Den bedårande nattlampan är designad speciellt för spädbarn och barn, och erbjuder dem en säker och fridfull sömnmiljö.

Vår nattlampa lyser med två justerbara ljusstyrkanivåer, så att du kan välja precis rätt ljusnivå för ditt barns behov. Nattlampan är redo att lysa upp vägen. Nattlampan är gjord av BPA-fri vegansk silikon, detta söta lilla djur ser inte bara bedårande ut, utan känns också supermjukt vid beröring. Och du behöver inte oroa dig för att det ska bli för varmt, för LED-lampan blir inte varm.

När din nattlampa behöver extra ström kan du enkelt ladda den med den medföljande mikro-USB-kabeln. Och det bästa av allt är att en laddning räcker för upp till 12 timmars användning, så att du kan glömma att byta batterier regelbundet.

Lägg till Nattous söta LED-nattlampa i ditt barns rum och ge ditt barn en lugn och trygg nattsömn full av söta drömmar. Vår nattlampas lekfulla design och praktiska funktioner gör den till den perfekta partnern för läggdags.