Nattlampor och White Noise

Nattou Cuddly - vitt brus och nattljus, hund

Finns på lager

Pris: 62,90 6290
kvantitet: st
Dröm om lugna nätter! Nattou Cuddly Dog Sleepy nattlampa erbjuder lugnande sömn och skonsam komfort för din lilla.
Nattou Cuddly Dog Sleepy - vitt brus och nattljus i ett

Låt oss gå in i drömmarnas värld tillsammans med Nattou Cuddly Sleepy nattlampa! Denna bedårande nattlampa kommer att smälta ditt barns hjärta vid första ögonkastet med sitt mjuka yttre och älskvärda fluffiga päls. Dess många grepppunkter, såsom öron, armar och halsduk, är inte bara bedårande, utan ger också ditt barn massor av möjligheter att utveckla sina motoriska färdigheter och taktila sinnen.

Men denna nattlampa är inte bara vacker att titta på – den ger en lugnande nattsömn. I nattljuset, 7 naturliga färgnyanser och musik där du kan välja din favorit; vitt brus, havets ljud, mammas trygga hjärtslag eller milda vaggvisor. Med dessa ljud och färger skapar du en magisk effekt som hjälper ditt barn att lugna ner sig och somna försiktigt.

Och när din lilla behöver tröst mitt i natten, inga bekymmer! Denna plysch förstår och reagerar med sitt rop igenkännande. Den spelar milda melodier i 15 minuter när ditt barn börjar gråta. På så sätt kan du vara säker på att din lilla får den komfort och ömhet han behöver, så att natten blir vilsam och fridfull för både barnet och föräldrarna.
  • Nattlampan har 7 färger - slå på och av genom att trycka på ljusknappen. Om du vill ha vitt ljus, tryck på ljusknappen i 2 sekunder.
  • I speldosan hörs en lugnande vaggvisa, vitt brus, ljud av vågor eller hjärtslag. Växla ljud genom att trycka på ljudknappen på och av.
  • Tryck på musikknappen i 2 sekunder för att justera volymen.
  • Automatisk gråtdetektering - spelar musik i 15 minuter varje gång barnet gråter. Slå på gråtavkänningen genom att trycka på båda knapparna i 3 sekunder - den orange lampan tänds.
  • Du kan få ut nattlampan/speldosan ur den mjuka leksaken om det behövs
  • Inkluderar en USB-kabel för laddning
  • CE-märkning