Napphållare + napp + muslin, blossom

Pris: 27,00

Napphållare (rosa)
Baby napp 0-18mån | BIBS (blossom) 0-6 mån
kvantitet: st
Detta startpaket är det perfekta valet för alla nyblivna föräldrar. En underbar och billig presentidé till nära vänner.
Välkommen till bebisens värld! Detta startpaket är designat specifikt för ditt barns behov. Paketet innehåller alla nödvändiga MUST HAVE-produkter. Paketet är också en underbar, nödvändig och prisvärd presentidé.

Bomullsväv 1-pack
Gazeduken är underbart mjuk och andas vilket är perfekt för barnets känsliga hud. Du kan använda gasväven på många olika sätt – den fungerar som tygduk, handdukar, överdrag till permanenta blöjor eller till och med som en filt. Gasväv är en absolut måste-produkt som underlättar vardagen och gör babyvården bekvämare.

Napphållare
En napphållare är ett bekvämt sätt att alltid ha en napp nära till hands. Denna söta napphållare passar perfekt till Bibs-nappen. Nu kan du glömma att nappen faller och blir smutsig – tack vare nappremmen förblir nappen ren och redo att användas.

Bibs napp - storlek 0-6 månader
Bibs-nappen är gjord av slitstarkt och säkert material, som är perfekt för nyfödda och små bebisar. Denna klassiska napp är designad enligt sugreflexen, som lugnar barnet och hjälper honom att sova bättre. Nappen är lämplig för 0-6 månader.

Detta startpaket är det perfekta valet för alla nyblivna föräldrar. Paketet innehåller nödvändiga produkter för bebisen och för bebisens komfort, och med hjälp av produkterna kan du njuta fullt ut av bebisens första dagar och veckor.