Doppresenter MAMAS & PAPAS

My 1st gift hamper presentkorg för baby | MAMAS & PAPAS

Finns på lager

Pris: 149,90 14990
kvantitet: st
Om du letar efter den perfekta presenten för vänner eller familj som förväntar dig en ny ankomst, kan vår Mamas&Papas My First Gift Hamper bara vara lösningen.
Levereras i en presentförpackning av trä som är perfekt för förvaring av minnessaker

Om du letar efter den perfekta presenten för vänner eller familj som förväntar dig en ny ankomst, kan vår My First Gift Hamper bara vara lösningen. Den är full av underbara minnessaker och väsentligheter för den lilla, inklusive en mjuk filt, ett avtryckssats för att fånga barnets handavtryck, en dubbelsidig ram för skanning av foton, en mjuk leksak, täcke och en trähängande stjärndekoration. Allt presenteras kärleksfullt i en presentförpackning av trä som ser ut att se imponerande ut när du presenterar den, men fungerar också som ett perfekt ställe att förvara sina minnessaker i framtiden.

Perfekt presentkorg innehåller:
En filt
Imprint kit
Dubbelsidig ram
Mjuk leksak
Tröstare
Hängande stjärna

Mått: Spärr: L40,5 x H 17,5 x B30 cm Inslagen: L47,5 x H47,5 x B33 cm

Sammansättning: Fleece filt - 100% polyester fleece filt - VARNING: HÅLL BORTA FRÅN BRAND

Säkerhet: Avtrycktenn - VARNING: Denna produkt är inte en leksak. All montering måste göras av en vuxen. Testa lera på barnets handled före användning. Avbryt användningen i den osannolika händelsen av irritation. Instruktioner inuti. Dubbelsidig fotoram - dekorativt föremål. Förvaras utom räckhåll för ett barn. Hanging Star Decoration - Dekorativt föremål. Förvaras utom räckhåll för ett barn. Ta bort alla förpackningar och tillbehör innan du ger produkten till ett barn.

Tvättvård: Fleece filt, mjuk leksak elefant och täcke pingvin - Maskintvättbar vid 40 ° C Alla andra föremål - Torka av med ett rengöringsmedel; mjuk; torr trasa

Standard: Leksaker / lera: EN71