Mamma-Barn -smycken

Mor & Barn - sol- och månehalsband, guld

Finns på lager

Pris: 39,90 3990
kvantitet: st
Ett smyckesset som symboliserar den eviga kopplingen och kärleken mellan mor och barn. En vacker presentidé från ett barn till en speciell kvinna eller en mamma till ett barn.

Ett smycke som varje dag påminner om hur viktig hon är!
När du letar efter en gåva som symboliserar skönheten i det unika bandet mellan mor och barn, är detta anslutande halsbandsset det perfekta valet. Ge en gåva av mer än bara ett smycke - ge kärlek, ömhet och närhet.

Det vackra halsbandssetet är gjort med omsorg och kärlek. Varje smyckesset förbinder på ett vackert sätt mors och barns hjärtan, och påminner oss om det speciella band som utvecklas mellan mor och barn. Den eleganta designen av smyckessetet speglar den kärlek och tillgivenhet som blomstrar i familjerelationer.

Den 14-karats guldpläterade beläggningen ger smyckessetet prakt och elegans. Värmen och glansen av guld symboliserar värdigheten hos en mammas kärlek och ett barns eviga tacksamhet. Detta smyckesset är mer än smycken - det är en tidlös påminnelse om det mycket speciella bandet mellan mor och barn som uthärdar tid och blommar år efter år.

Ge bort detta matchande halsbandsset till en mamma som bara förtjänar det bästa. Det är det perfekta sättet att uttrycka din tacksamhet och kärlek till din mamma eller den där speciella kvinnan som omfamnar rollen som mamma. Ge henne något som kommer att påminna henne varje dag om hur viktig hon är och hur värdefullt det är att vara en del av detta unika mamma-barn-band.

Mått:
kedjans längd: - 41 cm, med 3 cm förlängningskedja
solhänge - 12 x 12 x 1 mm
månhänge - 10 x 13 x 1 mm

Material: 14 karats guldpläterad mässing, glaspärlor