Affischer och utskrifter MRS MIGHETTO

Minimighettos: The Forgotten Fairground

Finns på lager

Pris: 25,90 2590
kvantitet: st
Minimigettos FORGOTTEN FAIRGROUND barnbok med fantastisk Mrs. Mighetto-illustration.

Osta myös

 • Mrs Mighetto DEAR SWAN 40x50

  Mrs Mighetto DEAR SWAN 40x50

  50,00 €

 • Mrs Mighetto MR BILL 50x70

  Mrs Mighetto MR BILL 50x70

  53,00 €

 • Mrs Mighetto MISS GERTRUD 40x50

  Mrs Mighetto MISS GERTRUD 40x50

  50,00 €

Efter framgången med 'Lonely in the Land of Letters' återvänder vi till den magiska världen till fru Mighetto, denna gång till 'The Forgotten Fairground'. Det här är en bok om att vara modig även om du är rädd, om att hitta styrka i varandra och inte ge upp. Böckerna 44 sidor är fyllda med Minimighettos, de små människorna med magiska gåvor. Ett äventyr åtföljt av de mest förtrollande illusatrationerna.

“Her voice swirled like plumes of smoke into the bright white light. The peculiar tunnel seemed to have no up or down, and they fought with flailing arms and legs to regain their balance. Suddenly, Penny landed on a rough surface with a loud bump, hitting her head on something hard. Everything went black.”

Penny och hennes vän Lola vaknar upp för att hitta sig på en glömd mässplats. Här har en ond kraft stulit allt som gnistrar, tystnad skratt och hejar för länge sedan. Allt som återstår är den skrämmande mästaren, berget, som avsky barnens lukt. Särskilt de som vågar troda honom ...  

Trots sin rädsla måste Penny möta befälhavaren på sin strävan att hitta lillebror Bill och slåss mot Vitt ljus. I fickan håller hon fast en skrynklig sedel från sin förlorade mamma.

The Forgotten Fairground är en berättelse skriven med magiska ord som kan läsas högt och delas med barn i åldrarna 3-9. Det handlar om att hitta mod, slåss med ljus och hur du alltid kan vissla om du behöver hjälp ...