Funktionella spel

Mini studsmatta för ett barn

Finns på lager

Pris: 95,00 9500
kvantitet: st
Rolig och effektiv träning och leka med ministudsmattan, vars stålfjädrar garanterar stadiga studsar. Även perfekt för ett barns eget rum eller gym. Max användarvikt 100 kg.
Ministudsmattan är den perfekta lösningen för aktiva barn och vuxna som vill lägga till rörelse i sitt eget rum eller gym! Denna bedårande ministudsmatta erbjuder både rolig och effektiv träning, och dess slitstarka stålfjädrar säkerställer solida studsar varje gång.

Ministudsmattans diameter är 100 cm, vilket gör den till en bekväm storlek att förvara och använda hemma. Att hoppa på en studsmatta är ett utmärkt sätt att bränna energi och ha kul på samma gång, oavsett om det är en stunds träning eller lek.

Trampolinens stabilitet och säkerhet säkerställs av de robusta gummifötterna som håller den stadigt på plats under användning. Den har också 36 stålfjädrar som ger en flexibel och stabil studsplattform. Ramen är tillverkad av galvaniserat stål vilket gör den hållbar och hållbar.

Nu kan du förbättra din kondition och höja ditt humör med Minitrampolinen! Låt glädje och träning fylla ditt rum eller gym med detta söta och effektiva träningsverktyg.

Mått och material:
Passar i ett litet utrymme
Diameter: 100 cm
Höjd: 22 cm
36 stålfjädrar
Maxvikt på bygeln: 100 kg
Vikt: 7 kg