Mini & Me tröjor

Pris: 57,50

Valitse

kvantitet: st
Mini & Me jerseypaket - det perfekta valet för att skapa en känsla av samhörighet och tillbringa en rolig och minnesvärd tid tillsammans med ditt barn.
Mini & Me tröjor, svarta och vita

I paketet ingår en kortärmad t-shirt till ditt barn med barnets eget namn och spelnummer samt en matchande t-shirt till dig som förälder med eget namn och nummer.

En tröja med ditt barns namn och nummer är det perfekta sättet att göra deras spel ännu mer speciellt och uppmuntra dem på planen eller lekplatsen. Du kan välja namn och nummer du vill ha, så att tröjan blir unik och individuell för ditt barn. De kommer att känna sig stolta och en del av laget när de har sin egen personliga tröja.

En t-shirt för föräldrar med ditt namn och nummer är ett bra sätt att visa ditt stöd och band med ditt barn. Du kan välja namn och nummer du vill ha på denna skjorta så att den blir personlig och exakt som ditt barn. På så sätt kan du både bära liknande tröjor och visa din gemensamma laganda.

Mini & Me-tröjapaketet erbjuder inte bara samvaro, utan också en rolig och minnesvärd tid tillsammans. Du kan bära liknande skjortor och gå ut och leka tillsammans eller spendera tid på lekplatsen. Det skapar ett speciellt band mellan förälder och barn när ni delar liknande tröjor och skapar oförglömliga stunder tillsammans.

Beställ Mini & Me-skjortpaketet nu och skapa ett starkt band med ditt barn genom spel och skoj. Dessa tröjor är inte bara kläder, utan också en symbol för samhörighet.

I paketet ingår: 1 kortärmad barntröja med namn och nummer och 1 vuxen kortärmad tröja med namn och nummer.
 
Så här lägger du en beställning:
Ange storlek, namn och spelnummer på förälderns tröja samt storlek, namn och nummer på barnets tröja i fältet "Din text". Storleksalternativ nedan.

T-shirtstorlekar för vuxna: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL
Storlek på t-shirt för barn: 3-4 år/104 cm -5-6 år/116 cm -7-8 år/128 cm -9-10 år/140 cm -11-12 år/152 cm -13-14 år/164 cm

Leveranstid: Några arbetsdagar för utskrift, varefter paketet postas.

Tillverkningsland: Finskt handgjort tryck