Bröstpumpar MEDELA

Medela Solo Hands-Free enkel elektrisk bröstpump

Finns på lager

Pris: 199,00 19900
kvantitet: st
Elektrisk Solo Hands-Free enkel bröstpump för enkel pumpning av bröstmjölk.
Medela Solo Hands-Free enkel elektrisk bröstpump

Här är den – en bröstpump som låter dig pumpa mjölk helt handsfree! Lätt och anatomiskt formad, pumpen glider lätt in i en amnings-bh och efter det kan du glömma det – pumpning sker handsfree, så du kan svara på mail, göra hushållsarbete eller bara koppla av en stund i ditt eget sällskap!

Pumpen är riktigt lätt att använda, eftersom den bara har fyra knappar, så du behöver inte slösa tid på att fördjupa dig i komplicerade instruktioner. Medela-pumparnas 2-Phase expression pulsing-funktion imiterar barnets sugrytm och stimulerar därmed mjölkproduktionen, och i urvalet hittar du flera effektiva pumpprogram som passar alla.

Att rengöra enheten är en barnlek - dess hygiendelar kan tvättas i maskin, så att du kan lägga dem i diskmaskinen och fokusera på viktigare saker. Och om du behöver en brösttratt av annan storlek, inga problem – den här pumpen kommer med en 24 mm tratt, men du kan också få en 21 mm eller 27 mm storlek som tillbehör för att säkerställa att du får rätt passform.

Glöm traditionella bröstpumpar och gå med i raden av modernt moderskap och bekvämlighet med denna fantastiska Medela-pump!

Innehålla:
1 x motorenhet och slangar
1 x brösttratt 24 mm
1 x USB-laddningskabel
1 x bruksanvisning