Bärsjalar-och-bärselar MANDUCA

Manduca First Bärselar - Purple

Finns på lager

Pris: 119,90 11990
kvantitet: st
Manduca bärsele är en mycket välgenomtänkt och nyskapande bärsele med många smarta detaljer.

Manduca bärsele är en mycket välgenomtänkt och nyskapande bärsele med många smarta detaljer.

Användningstiden är lång utan att tumma på ergonomin, varken för den som bär eller för barnet. Från nyfödd (3,5 kg) kan man bära barnet i den inbyggda insatsen, eller "sitsförminskaren". Från ca mellan 3 och 5 månader kan man bära barnet i den utan bebisinsatsen och ända upp till 20 kg.

Manducan är också mycket anpassningsbar vilket gör den unik. Dels för den som bär och dels för barnet. Till skillnad från många andra bärselar passar Manducan för både mycket korta och smala personer, men också för långa och kraftiga personer vilket gör att den kan användas av alla som bär barnet.

En annan finess är att den kan bäras antingen som en ryggsäck med axelbanden och en tvärgående rem mellan dem (omvänd ryggsäck vid magbärande). eller med axelbanden i kors (kors i ryggen då man bär på mage). Med ryggförlängaren kan man anpassa höjden efter barnets längd, behov av stöd och "personlighet". Vissa barn rör sig mer och vill luta sig bakåt, då kan det vara skönt med ett högre ryggstöd. Huvudstöd finns också som kan stoppas undan i en "osynlig" ficka då det inte används.