Nappflaskor för bebis LANSINOH

Lansinoh - Starter Set nappflaskor

Finns på lager

Pris: 19,90 1990
kvantitet: st
Stöder barnets naturliga amningsteknik - Lansinoh NaturalWave startset ger ditt barn den bästa möjliga starten på flaskmatning!
Lansinoh NaturalWave nappflaska startset är det perfekta valet för mammor som vill bevara barnets naturliga sugteknik och stödja utvecklingen av barnets mun, gom och ansikte. Setet innehåller två flaskor i olika storlekar med olika storlekar av spenar som passar bebisar i olika åldrar.

Den peristaltiska nappen på NaturalWave nappflaskan uppmuntrar barnet att använda samma naturliga sugteknik som vid bröstet, vilket gör att barnet kan reglera mjölkflödet. Nappens anatomiska design och egenskaper liknar en bröstvårta så nära som möjligt, och barnets sugrörelse är densamma som vid amning. Bebisen vänjer sig inte vid flaskmatning utan bibehåller den naturliga sugtekniken.

Setet innehåller ergonomiskt designade nappflaskor i storlekarna 160 mm och 240 mm med bred mun för att underlätta fyllning och rengöring. Flaskans runda form säkerställer ett stadigt grepp och användarvänlighet. Det läckagesäkra skyddslocket garanterar hygien när flaskan inte används.

Lansinoh NaturalWave spenar är gjorda av 100% silikon, vilket är ett BPA-fritt material. Nappflaskor har även ett luftventilationssystem, som förhindrar luft från att passera mellan flaskan och barnets mun. Setet tål maskintvätt och tål mikrovågsugn.

Detta är definitivt det bästa valet för mammor som vill bevara barnets naturliga sugteknik och främja utvecklingen av barnets mun, gom och ansikte. Beställ Lansinoh NaturalWave nappflaska startset och ge ditt barn den bästa möjliga starten!

Förpackningen innehåller: 1 x 160 ml nappflaska, 1 x 240 ml nappflaska och 3 olika storlekar av NaturalWave flaska nappar (långsam, medium och snabb)