Hudvård för mamma & amnings te LANSINOH

Lansinoh Nipple Cream 60ml Ekologisk

Finns på lager

Pris: 21,40 2140
kvantitet: st
Naturlig, växtbaserad vårdkräm för känsliga bröstvårtor och torr hud. Ekologisk, ej testad på djur. 100 % USDA-certifierad ekologisk produkt.
Lansinoh ekologisk vårdkräm för ömma bröstvårtor 60ml

Växtbaserad och naturlig vårdkräm behandlar ömma bröstvårtor och torr hud.

Krämen är 100 % USDA-certifierad ekologisk och helt säker för barnet. Behandlingskrämen är särskilt lämplig för amning; den är helt lukt- och smaklös och innehåller inga färgämnen. Sammansättningen av den växtbaserade behandlingskrämen är unik. Den är gjord av ekologiska kokos- och arganoljor som har en läkande och återfuktande effekt. Krämen är skonsam mot känslig hud och dess sammansättning är silkeslen och lätt att breda ut.

INC: Helianthus Annuus; Solrosfröolja*, Olea Europaea; Olivolja*, bivax*, Cocos Nucifera; Kokosolja*, Butyrospermum Parkii; (Shea) Sheasmör*, Calendula Officinalis; Calendula extrakt*, Argania Spinosa; Arganolja*
  • 100 % USDA-certifierad ekologisk bröstvårtskräm
  • Ingen lukt, smak, färg - barnet märker inte ens
  • Säker för mamma och barn - behöver inte tas bort innan amning Innehåller inga tillsatser, konserveringsmedel, petroleum eller parabaner
  • Ej testad på djur
Bruksanvisning: Tvätta händerna noggrant. Applicera kräm på hela bröstvårtan efter varje matning och vid behov. Använd även under graviditet för att återfukta torr och stretchig hud. Säkert för mor och barn.