Hudvård för mamma & amnings te LANSINOH

Lansinoh - kejsarsnitt sårbehandling gel pad 2-pack

Finns på lager

Pris: 21,90 2190
kvantitet: st
Mammors räddning - Lansinohs hydrogelkuddar för snittsåret för att lindra klåda och irritation i snittsåret!
Lansinoh care gel-kudden är speciellt designad för att hjälpa mödrar vid behandling av sår efter snitt och underlätta läkning.

När man återhämtar sig från ett kejsarsnitt kan sårområdet vara ömt, ömt och kliande, även om stygnen redan har tagits bort och såret har läkt. Lansinohs sterila hydrogelkuddar är här för att skydda och lugna dig. Hydrogelen förhindrar att fukt avdunstar från såret och skapar samtidigt optimal fukt för läkning.

Och det är inte allt - hydrogelkudden erbjuder också skydd mot skav från kläder så att du kan känna dig bekväm och skyddad. Den magiska kudden ger omedelbar lindring av ärret och det kliande sårområdet. Du kan till och med förstärka dess svalkande effekt genom att ställa kuddarna i kylen före användning – vilket underbart sätt att känna den fräscha svalkan på såret.

Lansinoh-sektionens hydrogelkuddar är mycket bekväma. De är vattentäta, sitter bra på plats och fläckar inte på kläderna. De är lätta att använda och kan tas bort utan ansträngning. Individuellt förpackade får du två kuddar åt gången, vilket gör det lättare att förvara och använda dem.

Hydrogelkuddar är DEHP- och latexfria, så du kan använda dem utan oro.

Kom ihåg att sterila skydd kan användas i max 72 timmar, så att du kan använda dem säkert och effektivt under den tiden. Med Lansinohs sektions hydrogelkuddar får du den vård och avlastning du förtjänar efter sektionen.