Klätterrep

Pris: 109,00

Valitse

kvantitet: st
Klätterrep i barnrummet eller gymmet - ett bra sätt att föra in rörelse och glädje i vardagen! Även perfekt för utomhusbruk, t ex fäst på en gren.
Ett säkert klätterrep som erbjuder barn och vuxna ett bra sätt att träna muskler och utveckla motoriken! Klätterrepet är ett bra komplement till barnrummet, erbjuder obegränsat roligt och samtidigt utvecklande saker att göra.

Klätterrepet erbjuder en mångsidig träningsmöjlighet som effektivt stärker styrkan och uthålligheten i armar, rygg och många andra muskelgrupper. Den är också perfekt lämpad för crossfit och funktionella övningar samt skol- och dagismiljöer.

Den rekommenderade längden på repet är densamma som din takhöjd, om du knyter den en knop. Detta garanterar en säker och bekväm klättringsupplevelse. Du kan enkelt anpassa längden efter dina behov.

Detta klätterrep är designat för att tåla utomhusbruk också. Dess säkerhetslås i änden av repet förhindrar att det lossnar av misstag, så att du kan vara bekymmersfri när ditt barn klättrar eller gungar.

Ge barnen och dig själv möjligheten att njuta av en rolig och samtidigt nyttig aktivitet med detta säkra klätterrep. Det är ett bra sätt att få in rörelse och glädje i vardagen!

Material: syntetfiber hampa rep
Längder: 250, 300, 350, 400, 500 och 600 cm
Reptjocklek 3,5 cm
I andra änden en fästkrok med snabblåsning med säkerhetslås
Den andra änden är plastad

NOTERA Ett säkerhetslås på den övre änden av repet. Det är inte tillåtet att bara fästa en brandkrok i den övre änden av repet!