Babyleksaker och snuttefiltar Jabadabado

Jabadabado - musikmobil, björn & kanin

Finns inte i lager

Pris: 54,90 5490

Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Lugnande musikspelande lätt mobil för baby!
Jabadabado musikmobil för baby, kanin & nallebjörn

När din lilla skatt tillbringar sina dagar med att nyfiket observera världen, behöver han något speciellt för att väcka hans intresse och lugna honom. Musikmobilen Jabadabado för bebisar med glittrande kaniner, nallar och stjärnor är den perfekta lösningen.

Den söta musikmobilen Jabadabado skapar inte bara intresse, utan erbjuder också en lugnande ljudvärld. Dess melodiösa speldosa spelar en mjuk vaggvisa som får barnet att känna sig trygg och bekväm. Många bebisar sover gott när de lyssnar på den lugnande musiken i denna mobil.

Musikmobilen är inte bara rolig att titta på, utan skapar också en mild stämning i spjälsängen med rogivande musik. Detta är nyckeln till en vilsam tupplur och en god natts sömn, vilket ger föräldrar den vila de förtjänar.

Den robusta armen på Jabadabado musikmobil är lätt att fästa på spjälsängen, så att du kan skapa en attraktiv och lugnande miljö för ditt barn. Det är den perfekta presenten till en bebis födelsedag eller dop. Ge din bebis denna magiska musikmobil och se hur den lyser upp hans dag och natt med härlig musik och bedårande karaktärer.

Förpackningens mått: 33 x 10 x 23 cm
Material: bomull, polyester, plast Säkerhet:
Testad och certifierad enligt europeiska standarder


Anmärkningsvärd! Mobil endast för dekoration, det är ingen leksak! Skydda ditt barn från intrassling och eventuell strypning genom att ta bort mobilen från spjälsängen när barnet når 5 månaders ålder eller tidigare om barnet redan kan ta tag i mobilen. Placera aldrig mobilen direkt på barnet. Använd inte i lekhagar eller bärbara spjälsängar.