Babyleksaker och snuttefiltar Jabadabado

Jabadabado - leksaker för babygym

Finns på lager

Pris: 33,90 3390
kvantitet: st
Söta lekbågeleksaker, stjärnan är en speldosa på samma gång! Tack vare de självhäftande öglorna är det enkelt och snabbt att fästa leksakerna där barnet spenderar sin tid.
Jabadabado - leksaker för babygym

Härliga och mjuka babygymleksaker som gör din bebis dagar ännu roligare och mer lärorik.

I paketet ingår en stjärna, en kanin och en nalle, som är perfekta resesällskap för din bebis. Stjärnan är speciell eftersom den spelar en mild vaggvisa som lugnar barnet och hjälper honom att somna glatt. Dessa leksaker är designade för att vara attraktiva med sina inbjudande former och färger. De är ditt barns underhållning och stimulerar utvecklingen av hans visuella och motoriska färdigheter.

De långa öglorna som finns på dessa leksaker är mycket bekväma, eftersom de är lätta att fästa på barnets babygym, säng eller till och med en skötväska. Detta gör dessa leksaker till perfekta följeslagare när du är på språng så att ditt barn kan njuta av underhållning var som helst.

Ge ditt barn glädje, lärande och tröst med dessa bedårande babygymleksaker. De stödjer ditt barns utveckling och ger honom möjlighet att leka och utforska omvärlden.

Produktmått: 30 cm
Material: Muslintyg, 100% bomull, plast, trä
Tvättråd: handtvätt
Säkerhet: Testad och certifierad enligt europeiska standarder

Varningar: Förvara denna leksak utom räckhåll för barn. För att undvika eventuell skada från intrassling, ta bort denna leksak när barnet börjar försöka resa sig till krypställning på knäna.