Barnvagnsleksaker Jabadabado

Jabadabado - leksak till en barnvagn

Finns inte i lager

Pris: 23,90 2390

Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Söta djurfigurer för att glädja vagnsturer!
Jabadabado leksak för barnvagn

Den söta mjuka leksaken är den perfekta följeslagaren för babys barnvagnar och barnvagnar. Med den blir resor och promenader roligare och underhållande på ett ögonblick!


Leksaken har tre bedårande karaktärer: en vit kanin, en brun nallebjörn och en skramlande ljusgrå stjärna. Dessa figurer är inte bara charmiga utan också utmärkta sensoriska stimulatorer för ditt barn. De mjuka ytorna på kaninen och nallen är gjorda av högkvalitativ bomull, och är trevliga att bita och utforska med små fingrar. Stjärnan skramlar glatt när din bebis ger den en liten knuff eller rör på leksaken.

Denna babyunderhållningsleksak är designad för att hålla ditt barn leende under resor. Du kan enkelt fästa den på barnvagnar eller barnvagnar med hjälp av fästringen. Leksakens mjuka material och klirrande stjärna ger både visuell och hörselstimulering, vilket hjälper till att utveckla ditt barns sinnen och underhåller honom under resor.

Denna charmiga leksak är gjord av högkvalitativa material, inklusive bomullstyg och mjuk polyesterfyllning, vilket garanterar dess hållbarhet och säkerhet. Ge din bebis denna bedårande resesällskap och se hans ögon lysa upp av glädje i sällskap med denna bedårande leksak!

Produktmått: 45 x 4 x 45 cm
Material: bomull, polyester, plast
Tvättråd: handtvätt
Säkerhet: Testad och certifierad enligt europeiska standarder

Anmärkningsvärd! Skyddar ditt barn från intrassling och eventuell kvävning. Ta bort barnvagnsleksaken när barnet fyller 5 månader, eller innan om barnet får en leksak till sig själv.