Underhåll under graviditet

i say - för behandling av vaginit

Finns på lager

Pris: 20,90 2090
kvantitet: st
Eliminerar klåda, lukt och överdriven vita flytningar - den perfekta lösningen för alla som lider av vaginalinfektioner och vill ha en snabb och effektiv behandling utan recept eller läkarbesök.
i say VAGINAL INFECTION är en effektiv och lättanvänd vaginal tablett designad speciellt för behandling av vaginalinfektioner orsakade av bakterier eller jästsvamp. Det ger snabb lindring för obehagliga vaginalsymtom som klåda, sveda, lukt och vita flytningar.

Denna receptfria medicin hjälper till att återställa och bibehålla ett hälsosamt vaginalt pH (pH 3,8-4,5) så att den normala bakteriepopulationen kan växa och segra. Aktiva ämnen som hyaluronsyra, citronsyra och borsyra återfuktar och skyddar slidslemhinnan och främjar tillväxten av en frisk bakteriepopulation.

Hur går behandlingen till hemma?
VAGINAL INFEKTION är mycket lätt att använda. En vaginal tablett tas dagligen i sju dagar. Även om symtomen kan lindras redan efter första användningsdagen, är det viktigt att fortsätta använda tabletterna under hela behandlingsperioden för att förhindra att vaginitis återkommer.

Produkten innehåller inga hormoner och har inte testats på djur.

Förpackningen innehåller: sju vaginaltabletter

Ingredienser: Hyaluronsyra (natriumhyaluronat), laktitolmonohydrat, polyetylenglykol 6000, krospovidon, magnesiumstearat, citronsyra, borsyra.