Nattlampor och White Noise WHISBEAR

Humming fåren med gråtsensor | WHISBEAR

Finns inte i lager

Pris: 89,99 8999

Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

En mjuk sötma, en bullerfåren, The Humming Sheep hjälper ett barn att somna med hjälp av ett rosa ljud. Buller i fåren gråtsensor som gör att enheten kan upptäcka barnets gråt, vokalisering och rörelse och starta om ljudet.
En enhet inuti leksaken producerar det rosa bruset, som påminner barnet om de vänliga ljud de hörde i livmodern. Det rosa ljudet är det mest effektiva och säkraste för ditt barn. Enheten är säkert och säkert installerad inuti leksaken.

Hur fungerar CRYsensor?
CRYsensor-funktionen, eller "gråtdetektor", är en smart lösning som vi utformade och tänkte på spädbarn som plötsligt vaknade på natten. När leksaken känner igen barnets gråt reagerar den automatiskt genom att producera lugnande rosa ljud. Efter 40 minuters shushing minskar Sheep försiktigt ljudvolymen och växlar till standby-läge. Om barnet börjar gråta igen, upptäcker leksaken det automatiskt och slås på de närmaste 20 minuterna. Du kan slå på och stänga av enheten manuellt. Enheten kan manövreras med bara en knapp. Det rosa bruset filtrerar bort miljöbuller och dess volym kan justeras manuellt.
  • Säkerhetsgaranti
  • Labtest
Funktioner: 9 ljud och vaggvisor, 7 ljusa färger, möjlighet att spela in din egen röst, smart CRY Cry-sensor, bekväm enhetsladdning via USB.

Lätt att rengöra: Tvätta endast efter att du har tagit bort den rosa brusenheten.

Enheten kräver 3 AAA-batterier för att fungera. För säkerhetsåtgärder ingår inte batterierna.

Mått:
Humming Sheep med CRYsensor 33x13x16 cm
Rosa ljudanordning: 7 × 2,3 cm
Förpackning: bredd 35 cm; höjd 13 cm; djup 23 cm