Lekmattor och mobiler

Hoppekids - ECO Comfort lekhage för barn

Finns på lager

Pris: 199,00 19900
kvantitet: st
En modern lekhage som är kompakt och du kan justera basen till tre olika höjder. En perfekt räddare för baby- och barntid!
En vacker och praktisk lekhage för barn från Hoppekids. Lekhagen är kompakt i storleken, så du kan bekvämt installera den i köket, vardagsrummet och barnrummet, var du än behöver hjälp av lekhagen. Lekplatsen ger föräldrar fria händer när vardagsaktiviteter kräver det. Det är säkert för barnet att vara i sin lekhage - utom räckhåll för husdjur och syskon.

Lekhagens design är klassisk och dess runda stolpar gör det lätt för barnet att få tag i dem, vilket gör den till det perfekta hjälpmedlet när ditt barn övar att stå och gå.

Höjden på basen kan justeras till tre olika höjder, och när barnet växer kan basen hela tiden flyttas lägre. Denna funktion skapar trygghet för barnet i varje skede av uppväxten och underlättar även din vardag, när du inte behöver sträcka dig ner till golvnivå när du lyfter barnet ur ringen när du fortfarande är bebis. förekomsten av obehagliga ryggsmärtor.

Hoppekids-madrassen till lekhagen med ett isolerande linnefiltlager säljs separat.

Lekhagan är gjord av tålig furu och dess yta är behandlad med ett vattenbaserat lack som inte innehåller skadliga ämnen och onödiga kemikalier. En trygg plats för barnet.

Material: Furu och MDF. Tallen är FSC® (FSC-C109484) certifierad.

Tvättråd: Kan torkas torrt med en pressad trasa och milt tvålvatten.

Storlek: 94 x 71 x 85 cm (B x H x D)