Hörselskydd för barn

Haspro BABY hörselskydd för barn 0-3 år, rosa

Finns inte i lager

Pris: 29,90 2990

Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

HASPRO Baby hörselskydd är speciellt designade för spädbarn och små barn (0-3 år), och erbjuder pålitligt skydd för deras känsliga öron.
HASPRO Baby hörselskydd - säkerhet och komfort möter behoven hos våra minsta familjemedlemmar!

HASPRO Baby hörselskydd är speciellt designade för spädbarn och små barn (0-3 år), och erbjuder pålitligt skydd för deras känsliga öron. Dessa praktiska hörselskydd är inte bara tilltalande för ögat, utan de säkerställer också en lugn sömn för barnet och skyddar det från ljudet från miljön, oavsett om det är en flygning, en konsert, ett utomhusevenemang, ett sportevenemang eller en fyrverkeriuppvisning.

HASPRO Baby hörselskydd är utrustade med mjuka, flexibla och allergivänliga skumfyllda kuddar som effektivt minskar buller. Det elastiska pannbandet ser till att skydden sitter bekvämt och tätt på barnets huvud utan extra tryck eller obehag.

Bullerreduktionsklassen är imponerande 23 dB, vilket innebär att till exempel i ett ljud på 90 decibel (som ljudet från en gräsklippare) reduceras ljudet som når ditt barns öron till otroliga 67 decibel. Detta garanterar inte bara lugna tupplurar, utan skyddar också barnet från eventuella hörselskador. Tänk på att ljudnivåer över 85 decibel kan orsaka hörselskador och störningar, medan ljud över 70 decibel kan leda till trötthet, irritabilitet och svårigheter att somna.

Tekniskt sett uppfyller HASPRO Baby standarden CE 1974 EN 352-1:2020 (EU), vilket innebär att de har genomgått exakta tester i certifierade forskningsinstitutioner och har godkänts för försäljning till små barn. På så sätt kan du vara säker på att genom att välja HASPRO Babyhörselkåpor väljer du det bästa för ditt barn.

Ge ditt barn bästa möjliga skydd och komfort - välj HASPRO Babyhörselkåpor!