Funktionella spel

Gymnastikringar för barn, inomhusbruk

Finns på lager

Pris: 59,90 5990
kvantitet: st
Gymnastikringar till barnets eget rum eller gym. Gymnastikringar designade speciellt för barn i åldrarna 2 till 8 år, med smalare grepptjocklek och ringens innerdiameter.
Gymnastikringar till barnets eget rum eller gym. Perfekt träningsutrustning för barn. Gymnastikringar erbjuder både utmaning och kul för inomhusaktiviteter! Att lura med dessa däck är inte bara roligt, utan också mycket fördelaktigt för utvecklingen.

Gymnastikringar är en av de mest effektiva och mångsidiga träningsredskapen för barn. De hjälper barn att utveckla balans, kroppskontroll och styrka i en lekfull miljö. Att bara hänga på ringarna ger ett gott humör och nyttig träning, vilket sker nästan obemärkt under trick-or-treat-semestern.

Gymnastikringar tillverkade i Finland är noggrant handgjorda träringar, designade speciellt för barn i åldrarna 2-8 år. Ringarna är dimensionerade för att passa ett barns hand och deras innerdiameter är så liten att ett barn inte kan glida huvudet genom ringen.

Gymnastikringarna innehåller steglöst justerbara svarta rep med stark struktur, som gör att höjden på ringarna enkelt kan justeras efter barnets behov.

Ge ditt barn glad och nyttig träning med hjälp av gymnastikringar - de är det perfekta sättet att inspirera barn att röra sig och utvecklas medan de leker på semestern!

Gymnastikringar för utomhusbruk finns också.

Mått och material:
Ringens innerdiameter: 14,5 cm
äckens grepptjocklek: 2,5 cm
Däckmaterial: trä
Rekommenderat monteringsavstånd för barn ca 40-45 cm
Total längd på justerlinan: 165 cm
Justerlinans tjocklek: 12 mm
Justerbar mellan: 90-150 cm
Inkluderar en metallögla och en krokjusteringsögla av metall
Material för justerlinan: polypropen

I paketet ingår: gymnastikringar 2 st och justerbara upphängningsrep 2 st