Baby Shower gåvor Pearhead

Kit för gipsavgjutning av magen

Finns inte i lager

Pris: 30,90 3090

Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Kit för gipsavgjutning av magen. Detta giftfria, 100% babysäkra kit innehåller allt du behöver för att göra en form av din bedårande babybul.
Uppskatta din speciella graviditetsresa med magen gjutningssats

Bara jag och min bult! Uppskatta din speciella graviditetsresa med magen gjutningssats. Detta giftfria, 100% babysäkra kit innehåller allt du behöver för att göra en form av din bedårande babybul.

Varje sats innehåller fem rullar gipstejp, smörjmedel för maggjutning, en plastdroppduk, icke-latexhandskar och slipskärm. Instruktionerna inkluderade leder dig genom att skapa din bult steg för steg. Använd droppduken för att säkerställa att du inte gör en röra. Du kan lägga ner den på golvet eller det område du kommer att göra din mögel. Sätt sedan på handskarna utan latex för att hålla händerna rena, applicera sedan det smörjande smörjmedlet på magen så att gipsen inte fastnar på den. Du kan sedan börja med att klippa remsor från gipsrullen och doppa remsorna i varmt vatten, en åt gången. Placera varje remsa på gjutområdet. Överlappa remsorna och applicera 3-4 lager för att göra formen tjock. Vänta 5-10 minuter innan du tar bort formen och låt torka för att torka. När du är torr använder du slipskärmen för att jämna ut din roll. Din mögel kommer att vara klar innan du vet det och kommer att vara redo att dekorera eller visa!

Du kan till och med ha kul med din mögel och få vänner att skriva under den färdiga produkten vid din babydusch. Mage-gjutningssats är den perfekta gåvan för alla väntande mamma och ett utmärkt sätt att komma ihåg din bult!

Dekorera gjutningen med färg eller låt vänner skriva under den färdiga produkten vid en babydusch

Inkluderar: 5 rullar gipstejp, smörjmedel för mögelgjutning, tappduk av plast, icke-latexhandskar och en slipskärm

Giftfri
100% babysäker