Gravid badkläder Ocean Beach yellow

Pris: 65,00

Valitse
kvantitet: st
Snygga och säkra badkläder för väntetiden - njut av solen utan bekymmer!
Gravid badkläder Ocean Beach yellow

Cache Coeur Ocean Beach pastellbaddräkt för gravida är det perfekta valet för blivande mammor som vill simma säkert i solskenet. Noggrant designad med moderskapsförändringarna i åtanke, denna baddräkt erbjuder en bekväm passform under hela graviditeten. Baddräkten är helfodrad för stöd och tack vare vecken på båda sidor anpassar den sig till förändringarna i din kropp under väntetiden, och är även bra att ha på sig efter graviditeten.

Gravidbaddräkten är gjord av högkvalitativt UPF50+ UV-skyddat tyg, som skyddar din hud från skadliga solstrålar. Skyddsfaktorn UPF50+ ser till att endast en liten mängd UV-strålar når din hud, vilket hjälper till att förhindra solbränna och andra skadliga effekter från solen.

Den pastellfärgade Ocean Beach gravidbaddräkten är ett bra komplement till din badklädeskollektion. Den är vacker, stilren och ger dig det skydd du behöver från solen när du simmar i poolen eller på stranden.

Material: 42% polyamid/nylon, 40% polyester, 18% elastan. UV-skydd UPF50+. Certifierad ÖKO-TEX STANDARD 100, tyget är tillverkat av europeiska material, 100% återvunna fibrer, speciellt plastavfall som samlats in från Medelhavet och återvunnet garn.