Babyleksaker och snuttefiltar Senger Naturwelt-PRODUKTER

Gås mjukis, kudde inuti, stor

Finns på lager

Pris: 79,99 7999
kvantitet: st
Cuddle Animals plyschgås - låt sötheten och ekologin smälta ditt hjärta!

Det perfekta sötningsmedlet för sociala foton!
De söta och ekologiska gosedjuren för gosedjur tillverkade av Senger Naturwelt är det perfekta tillskottet till ett barns mjukiskollektion. Dessa handgjorda mjuka leksaker är inte bara designade med söthet i åtanke, utan erbjuder också mångsidiga användningsområden.

Djurkaraktärerna från Cuddle Animals-serien är inte bara mjuka leksaker utan också varma kuddar. De är gjorda av högkvalitativ ekologisk bomull, vilket gör dem extra mjuka och skonsamma mot barnets känsliga hud. Det finns en avtagbar bomullsdyna inuti de mjuka leksakerna, som gör att olika ändamål kan implementeras. När du vill ge komfort och värme kan du bekvämt värma kudden i ugn (kudden ska aldrig värmas i mikron, annars brinner den!). Denna funktion gör Cuddle Animals mjuka leksaker till det perfekta valet för att hjälpa små med kolikkolik. Däremot kan man under sommarvärmen lägga kudden i frysen en stund då den fungerar som ett utmärkt kylmedel även en varm dag.

Cuddle Animals mjuka leksaker är den idealiska kombinationen av söthet och praktiska. Deras lilla storlek och låga vikt gör dem lätta att bära överallt. Ett perfekt och sött gosedjur som ger glädje och tröst till både barn och föräldrar.

Mått: 69x17x80 cm
Vikt: 0,73 kg

Varning! Obs: Ej lämplig för för tidigt födda barn eller barn under 2 månaders ålder. Saker att tänka på när du värmer kudden: Risk för överhettning. Var försiktig! Kom ihåg att ALLTID kontrollera temperaturen för hand innan användning.

Ta bort dinkelskalkudden genom öppningen i magen på gosedjuret och värm den i ugnen vid max 75°C i ca. 2-3 minuter. Miljövänlig och skonsam på samma gång, kudden kan även värmas på värmaren eller kakelugnen. Kudden ska aldrig värmas i mikrovågsugn, annars bränns den!Skeltskal är helt enkelt skalet av dinkelkorn. Därför är värmelagringen inte jämförbar med körsbärsstenarna eller druvkärnskuddarna. När det gäller dinkelskalkudden värms luften i hålrummen mellan skalen upp, speciellt när man gosar med kudden, medan när det gäller körsbärsstenarna och druvkärnorna kan hela kärnan lagra värmen längre tidsperiod.