FRIGG - Classic babys silikonnapp, Silver gray

Pris: 5,10

Valitse

Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Den klassiska Frigg Classic nappen - det perfekta valet för både baby och skönhetsälskande mamma.
FRIGG Klassisk napp. De moderna detaljerna lockar varje stilmedveten mammas uppmärksamhet. FRIGG-nappen är det perfekta valet för dagens mammor som anser klassisk design med moderna inslag mycket viktigt när de väljer babytillbehör.

FRIGG Classic är en rund napp med en rund bröstvårtaform. Den runda nappen liknar en mammas bröst i både form och material. Förklaringen till detta är att när barnet ska amma så rullar tungan ihop sig runt bröstvårtan och skapar ett vakuum som gör att mjölken rinner. När barnet suger på en rund napp rullar det tungan runt den på samma sätt.

Nippelmaterial: Silikon av medicinsk kvalitet.
Nappstorlek: 27 mm i storlek 0-6 månader och 30 mm i storlek 6-18 månader.

Skötselråd för FRIGG-nappar:
Lägg nappen i en skål och häll den med kokande vatten. Låt det dra i 3-5 minuter. Sänk inte ned i mer än 5 minuter. Ta bort och placera på en plan yta för att lufttorka. Använd inte sterilisatorer, mikrovågsugnar eller diskmaskiner. För optimal säkerhet och hygien rekommenderar vi att du kasserar nappen efter 1-2 månaders konsekvent användning. Kontrollera alltid nappen före användning och kassera vid första tecken på skada eller slitage.