FRIGG - babys latexnapp 2-Pack, Ole Lukoie/Clumsy

Pris: 10,50

Valitse

kvantitet: st
Elegant, Frigg Fairytale-napp - det perfekta valet för både baby och skönhetsälskande mamma.
FRIGG Fairytale-nappen med bågade kanter som efterliknar hjärtablad är kärnan i elegant design. De moderna detaljerna fångar varje stilmedveten mammas blick. Det gör FRIGG till den perfekta passformen för dagens mammor som lägger stor vikt vid klassisk design med moderna vändningar när de väljer babysaker.

FRIGG Daisy är en rund napp med en rund bröstvårtaform. Den runda nappen liknar en mammas bröst i både form och material. Förklaringen till detta är att när barnet ska amma så rullar tungan ihop sig runt bröstvårtan och skapar ett vakuum som gör att mjölken rinner. När barnet suger på en rund napp rullar det tungan runt den på samma sätt.

Nippelmaterial: 100% naturgummi.
Nappstorlek: 27 mm i storlek 0-6 månader och 30 mm i storlek 6-18 månader.

Skötselråd för FRIGG-nappar:
Lägg nappen i en skål och häll den med kokande vatten. Låt det dra i 3-5 minuter. Sänk inte ned i mer än 5 minuter. Ta bort och placera på en plan yta för att lufttorka. Använd inte sterilisatorer, mikrovågsugnar eller diskmaskiner. För optimal säkerhet och hygien rekommenderar vi att du kasserar nappen efter 1-2 månaders konsekvent användning. Kontrollera alltid nappen före användning och kassera vid första tecken på skada eller slitage.