Funktionella spel FITWOOD

FitWood NUPPU gunghäst, björk

Finns på lager

Pris: 249,00 24900
kvantitet: st
Nuppu gunghästen har tre olika användningsområden:
• gunghäst
• bänk och bord för småbarn
• nattduksbord för barn
Fitwood Nuppu gunghäst - världens mest mångsidiga häst! Denna söta och lekfulla häst är den perfekta följeslagaren för små äventyrare som gillar att röra på sig och leka.

En gunghäst i trä är som en tidsresa till det förflutna, då barndomen var full av enkel glädje och lycka. Det är som en vän du kan hoppa på och ge dig ut på ett äventyr genom fantasins värld. Hästens man blåser i vinden när ryggen gungar upp och ner, upp och ner... och upp och ner. Och när det redan känns för vilt att svänga kan du bara sitta still en stund, stirra ut i horisonten och drömma om nya äventyr. En gunghäst i trä är alltid en redo vän som aldrig gör dig besviken och som aldrig slutar ge glädje.

Nuppu är också mycket mer än bara en gunghäst - när du vänder på den förvandlas den till ett praktiskt bord och bänk, perfekt för små barn. Med den kan dina barn rita, måla eller till exempel göra läxor bekvämt i sitt eget hörn.

Och när kvällen kommer förvandlas gungan till ett sött nattduksbord. Ett barns nattduksbord är som en liten skattkista som innehåller allt som behövs för en liten sovandes nattliga äventyr. På dess yta lyser en samling sovleksaker och travar med böcker, som läses tillsammans innan man går och lägger sig. Nattljuset är nära till hands, redo att skingra mörkrets rädsla. Detta sängbord är en viktig del av ett barns drömvärld och en natt full av drömmar.

NUPPU gunghästen är tillverkad av hållbart producerad högkvalitativ björkplywood i EU. Den finns i björkfärg och målad vit.

Storlek: B 40 cm x D 75 cm x H 50 cm, vikt 6,9 kg

Gunghästen är lämplig för 1-3 åringar och dess viktgräns är 25 kg.

Tillverkare: Fitwood, Finland