Lekmattor och mobiler FITWOOD

Fitwood - lekmatta Pilvi

Finns på lager

Pris: 99,00 9900
kvantitet: st
Pilvi mattans värld, där mjukhet och säkerhet möts!
Fitwood - Lekmatta Pilvi

Den mjuka Pilvi-lekmattans värld där små äventyrare tryggt kan ta sina första steg! Den här lätt vadderade lekmattan är omsorgsfullt tillverkad av hållbara, giftfria och högkvalitativa material och är den perfekta följeslagaren för de små i familjen på deras resa till självständighet.

Pilvi matta erbjuder en mjuk och bekväm plattform där ditt barn kan träna sina viktiga färdigheter. Det är det perfekta stället att lära sig magetid, krypa, rulla och sitta upp. Alla dessa moment är viktiga för ditt barns motoriska utveckling och Pilvi lekmattan gör träningen rolig och säker.

Mångsidighet är nyckelordet för Pilvi matta. Du kan dela viktiga ögonblick och spåra utvecklingsmilstolpar var som helst, eftersom det är lätt att ta med dig. Oavsett om du är hemma, besöker vänner eller njuter av frisk luft, gör Pilvi matta dina stunder med din lilla speciella. Och det bästa av allt är att den kan tvättas i maskin, så rengöringen är enkel.

Fitwood Pilvi matta är stolt designad och tillverkad i Finland. Vi vet hur viktigt det är att erbjuda ditt barn säkra och högkvalitativa produkter, och det är därför Fitwood satsar på kvalitet och omsorg i varje tillverkningssteg. Pilvi matta är mer än bara en lekplats – den är en del av din familj, en del av ditt barns tillväxt och utveckling. Ge Pilvi-mattan chansen att göra ditt barns äventyr ännu mer speciella.

Mattstorlek: Bredd 120cm, Djup 120cm, Höjd 1cm. Vikt: 0,75 kg
Material: Tyg: 100 % återvunnet tyg (87 % återvunnen bomull, 13 % återvunnen polyester – Standard 100 från Öko-tex). Fyllning: 100% polyester.
Tvättråd: 40°C fintvättprogram

Garanti! Två års garanti för privat bruk.