Fertilitetstester BABYSTART

Fertilitetstest för män & kvinnor 4-pack | BABYSTART

Finns på lager

Pris: 49,90 4990
kvantitet: st
Vet du om du och din partner är fertila? Infertilitet drabbar cirka 10-15 procent av alla par i fertil ålder. Babystart fertilitetstestpaket kan hjälpa dig att ta reda på det! Du får ett resultat på 10 sekunder för en kvinna och 15 minuter för en man, och resultaten är så mycket som 99% och 97% tillförlitliga. Förpackningen innehåller 2 manliga och 2 kvinnliga fertilitetstester
Ta reda på om din och din partners fertilitet med 97 % och 99 % självförtroende. Testerna är designade för att utföras hemma i lugn och ro. Du kommer att få resultatet inom 15 minuter. Säker och enkel att använda.

Babystart fertilitetstestpaket erbjuds för hemmabruk och designat för par som vill bilda familj. Testet är CE-godkänt och säkert för hemmabruk.

Hur använder jag Babystart manlig fertilitetstest? Det manliga fertilitetstestet avgör om ditt spermieantal är över eller under 20 miljoner / ml, en siffra som används av WHO för att fastställa fertilitet. Samla spermaprovet i den medföljande koppen, vänta 15 minuter och tillsätt spermalösningarna enligt anvisningarna.

Hur använder jag Babystart kvinnlig fertilitetstest? En kvinnas fertilitetstest mäter hur mycket follikelstimulerande hormon (FSH) kroppen producerar. FSH påverkar en kvinnas fertilitet och reglerar äggstockarna och könshormonerna. Ta bort testlocket och håll spetsen i urinflödet och låt den dra i minst 10 sekunder för att se resultatet.

Hur tillförlitliga är resultaten? Fertilitetstester är lätta att använda, säkra och ger resultat på cirka 10 minuter. Fertilitetstestet för män har visat sig vara 97 % och för kvinnor 99 % tillförlitligt. Om din spermiekoncentration i provet är större än 20 miljoner / ml kommer resultatet att bli positivt. Om ditt spermieantal är under 20 miljoner/ml blir resultatet negativt och kontakta sedan din läkare, som kan göra en mer detaljerad undersökning.