Tillbehör för bilen

EZI MIRROR LED – bilspegel med ljus

Finns på lager

Pris: 40,90 4090
kvantitet: st
Vill du resa säkert och samtidigt ha koll på din lilla passagerare i bilens baksäte? Utrustad med en nattlampa är EZI MIRROR LED-spegeln även praktisk när du reser i mörkret.
Vill du resa säkert och samtidigt ha koll på din lilla passagerare i bilens baksäte? EZI MIRROR LED-spegel gör denna uppgift enkel och bekymmersfri!

Den här söta och stora spegeln är speciellt designad för att göra det lättare att hålla ett öga på ett barn som färdas i baksätet, speciellt när det sitter i en bakåtvänd bilbarnstol. EZI MIRROR LED fästs enkelt på nackstödet på bilens baksäte och dess 360-graders justeringsmöjlighet säkerställer en perfekt sikt från alla håll.

Men den här spegeln erbjuder mer än bara synlighet - den erbjuder också komfort och säkerhet. Utrustad med en nattlampa är EZI MIRROR LED-spegeln även praktisk när du reser i mörkret. Det svaga LED-ljuset är behagligt för ögonen och bländar inte, och det är enkelt att aktivera med fjärrkontrollen.

Installationen är enkel och snabb, och du kan lita på kvaliteten och hållbarheten hos LED-spegeln EZI MIRROR. Tillverkad av högkvalitativa material och klarade strikta säkerhetstester, garanterar denna spegel en smidig och säker resa varje kilometer.

Ezimoov är engagerad i miljövänlig och socialt ansvarsfull produktion, och EZI MIRROR LED är ett bevis på detta engagemang. Genom att välja denna spegel stödjer du användningen av återvunnet material och minimerar mängden plastavfall.

Välj EZI MIRROR LED och res bekymmersfritt och säkert med din lilla passagerare, både dag och natt!

Mått: 20cm x 26cm
Material: ABS, akryl