Tillbehör för bilen

EZI MIRROR CLASSIC – se baksätet

Finns på lager

Pris: 17,90 1790
kvantitet: st
Vill du hålla din lilla passagerare säker och samtidigt veta vad som händer i baksätet under resan? Underlättar övervakning av ett barn som färdas i baksätet, speciellt när det sitter i en bilbarnstol med ryggen mot färdriktningen.
Vill du hålla din lilla passagerare säker och samtidigt veta vad som händer i baksätet under resan? Letar du efter en praktisk och lättanvänd lösning? EZI MIRROR CLASSIC är det perfekta valet!

Den här söta fyrkantiga bilspegeln är designad för att göra det lättare att hålla reda på ett barn som färdas i baksätet, speciellt när de sitter i en bakåtvänd bilbarnstol.

EZI MIRROR CLASSIC är bekvämt fäst vid nackstödet på bilens baksäte och ger dig fri sikt över baksätet under körning.

Men detta är inte bara praktiskt – det är också ett säkert val. EZI MIRROR CLASSIC är gjord av högkvalitativa och hållbara material och har klarat stränga krocktester, så du kan lita på den varje kilometer av resan. Dessutom är EZI MIRROR CLASSIC ett miljömedvetet val. Den är gjord av återvunnen plastavfall och produktförpackningen använder återvunnen kartong, vilket minskar mängden plast. På så sätt kan du må bra av att göra ett miljövänligt val.

Ezimoov är engagerad i socialt ansvar och miljömedvetenhet, och EZI MIRROR CLASSIC är ett bevis på att säkerhet, praktiska egenskaper och miljövänlighet kan gå hand i hand. Välj EZI MIRROR CLASSIC och res bekymmersfritt med din lilla passagerare!

Storlek: 18,5 x 13,5 cm
Material: ABS, akryl