Tillbehör för bilen

EZI MAT 3 IN 1 – skydda bilbarnstolar

Finns på lager

Pris: 34,90 3490
kvantitet: st
Vill du hålla din bil ren och skydda sätena från repor och smuts? Med bilstolsöverdraget EZI MAT 3 IN 1 kan du göra det.
Vill du hålla din bil ren och skydda sätena från repor och smuts?

EZI MAT 3 IN 1 är svaret på dina böner! Denna mångsidiga produkt är som din bils egen skyddsängel som tar hand om dina säten på många sätt. Först och främst skyddar EZI MAT 3 IN 1 både sitsen och ryggen från repor och smuts.

Du kan njuta av en bekymmersfri resa, med vetskapen om att interiören i din bil kommer att förbli snygg och ren, oavsett väder. Men detta är inte allt! EZI MAT 3 IN 1 är också ett smart skydd för framsätets rygg som förhindrar baksätespassagerarnas skor från att fläcka och förstöra sätet. På så sätt kan du alltid hålla din bils interiör felfri och organiserad, oavsett om det är en kort bilresa eller ett längre äventyr.

Utan att glömma det praktiska är EZI MAT 3 IN 1 utrustad med tre praktiska nätfickor, där du kan förvara alla nödvändiga småsaker under resan. Det känns inte längre som att saker är utspridda i bilens interiör - nu förblir allt organiserat och lättillgängligt! Installationen är enkel som en barnlek, och rengöringen är enkel genom att torka av med en fuktig trasa. På så sätt kan du alltid hålla inredningen i din bil ren och snygg utan större ansträngning.

Och vet du vad som är bäst? EZI MAT 3 IN 1 är tillverkad av återvunnen avfallsplast, så du kan må bra av att välja ett miljövänligt alternativ. Dessutom används återvunnen kartong i produktförpackningarna och mängden plast minimeras, så att du utan bekymmer kan stödja en miljömedveten tillverkning.

Välj EZI MAT 3 IN 1 och låt din bils interiör lysa rent och elegant!

Mått: 123cm x 48,5cm
Material: Polyester