Efemi blåsstöd - hjälp med urininkontinens

Pris: 109,95

Valitse
kvantitet: st
Lev ett aktivt liv utan blåsläckor!
Efemia blåsstödet är designat för mammor som har fött barn som ett praktiskt och lättanvänt hjälpmedel vid urininkontinens! Silikonstödet är utformat för att underlätta ofrivillig urininkontinens, särskilt i ansträngande situationer, och erbjuder en tillfällig lösning på det obehagliga problemet.

Efemia blåsstödet är tillverkat av mjukt och behagligt silikon vilket gör det bekvämt att använda. Det har redan fått många nöjda användare som har märkt dess fördelar. Produkten kan användas i 3 månader och upp till 16 timmar om dagen.

Efemia är en CE-märkt medicinteknisk produkt för klass II b och dess effektivitet har bekräftats i kliniska tester och vetenskapliga publikationer. Du kan använda produkten i upp till 16 timmar om dagen och den kan återanvändas i upp till tre månader, vilket gör den till en långsiktig lösning på urininkontinens.

Efemia finns i flera olika storlekar, så du kan välja det alternativ som är rätt för dig. Skål för en bättre och mer sorglös dag med hjälp av Efemia blåsstöd!

Välj din storlek: S 30mm, M 35mm eller L 40mm.