Nattlampor och White Noise WHISBEAR

E-zzy lättja med bullerenhet och sömnfunktioner | WHISBEAR

Finns på lager

Pris: 108,90 10890
kvantitet: st
En supersöt och mjuk E-zzy lättja som hjälper barnet att lugna sig för dag och natt med sömnfunktion. Lättja är inte bara en ljudenhet utan innehåller också ett barns sömnmonitor som kan styras av en applikation som kan laddas ner till en smartphone. Den perfekta spararen för vardagliga babydrömmar! Om ditt barn har lite problem med att somna och vakna ofta, prova E-zzy Lättja Magic!
E-zzy the Sloth Humming Toyfrom Whisbear - det är barnets första vän, där för att stanna i flera år. Det hjälper till att somna genom att producera ett trevligt ljud som alla barn älskar: vita, rosa eller havsvågor. Leksaken kan säkert fästas i sängen.

Inuti Whisbear surrande leksak sätter vi en smart enhet med CRYsensor-funktionen, hanteras via en app. Efter att ha upptäckt ditt barns gråt reagerar det automatiskt genom att producera en av de tre bullertyperna: rosa, vita eller havsvågor. Det låter dig också justera ljudets varaktighet och volym efter dina barns behov. Tack vare den säkra Bluetooth SMART-tekniken kan enheten fjärrhanteras via en app installerad på din smartphone. E-zzy Lättja Sömnmonitor - skyddar ditt barns fredliga sömn. Det meddelar föräldrarna när barnet börjar gråta genom att skicka en CRYalert till den parade mobilenheten. Samtidigt analyserar appen barnets sömnkvalitet genom att övervaka den rosa brusenheten inuti leksaken.

Föräldrars assistent E-zzy the Lättja - hjälper dig att ta hand om din baby. Det låter dig styra ditt barns utveckling och hjälper dig att hantera familjekalendern. Assistenten låter dig notera de kommande läkarbesöken. Den informerar dig också om den föreslagna aktiviteten med avseende på barnets ålder. E-zzy är en omfattande föräldraguide, full av användbar information och råd. Det låter dig också dela foton på sociala medier.

Viktig:
Leksakens batteri laddas via mini-USB-porten.
Appen informerar när telefonen går utanför E-zzys räckvidd.
Tvätta först efter att du har tagit bort den rosa ljudanordningen.

Enheten kräver 3 AAA-batterier för att fungera.
För säkerhetsåtgärder ingår inte batterierna. .
ECO-modellen ökar strömförbrukningshastigheten.

Mått: E-zzy Sloth Sleep Monitor: längd med tassar 46 cm, bredd 14 cm, bredd med tassar 56 cm

Rosa ljudanordning: 9 cm

Förpackning: 9 x 35 x 16,5 cm