Lindor, sovpåsar och filtar MAMAS & PAPAS

MAMAS & PAPAS - sovsäck Dream Upon A Cloud 2.5TOG - 0-6mån

Finns på lager

Pris: 52,90 5290
kvantitet: st
Mamas & Papas Dream Upon A Cloud Dreampod sovsäck är ett fantastiskt alternativ till sängkläder. Cloud Dreampod sovsäck är säker att använda med en bebis. Cloud Dreampod sovsäck förbättrar barnets kvalitet och håller barnen varm hela natten. Många gånger ökar kyla ett barn på natten när filten är avstängd
Mamas & Papas Cloud Dreampod sovsäck 0-6mån

2,5 tog är perfekt för temperaturer under 18°c

Mamas & Papas Cloud Dreampod sovsäck är ett fantastiskt alternativ till sängkläder. Cloud Dreampod sovsäck är säker att använda med en bebis. Cloud Dreampod sovsäck förbättrar barnets kvalitet och håller barnen varm hela natten. Många gånger ökar kyla ett barn på natten när filten är avstängd. Cloud Dreampod sovsäck lugnar och håller barnet lugnat hela natten. På så sätt kan föräldrarna njuta av en längre och lugnare sömn.

Mamas & Papas sovsäck har en neoprenfäst på axlarna och en dragkedja på sidan, sovsäcken är lätt att lägga på för barnet, och även blöjan ändras snabbt. Klä upp en långärmad nattklänning för barnet i kallare vintrar. I varmt väder, speciellt under sommartiden, kan barnet bara bära blöja inne i sovsäcken.

OBS! Använd inte sovsäck om barnets huvud glider i sovsäcken.


Material: 100% bomull på insidan, 100% bomull på utsidan, stopp i väskan 100% polyester

Storlek: 47 x 75 cm

Maskintvätt 40 grader