Sängkläder till barn Done by deer

Done by Deer - påslakanset Junior 100x140cm, 40x60cm

Finns på lager

Pris: 64,95 6495
kvantitet: st
Done By Deer ÖKÖ-TEX-certifierat påslakanset i ekologisk bomull i juniorstorlek. Lakanet stängs bekvämt och osynligt med en dold dragkedja.
En värld av mjuk sömn, där komfort och funktionalitet kombineras! Done By Deer påslakanset av bomull i juniorstorlek är designat för behoven hos små drömmare.

Lakanet är tillverkat av högkvalitativ bomull och erbjuder en mjuk omfamning till varje sovande. Lakanet döljer en hemlighet i form av en bekväm dold dragkedja - när du ska sova behöver du inte oroa dig för att knappar eller filtar spricker genom luckor.

Lakansetet kommer förpackat i en vacker bomullspåse, som inte bara är ett miljövänligt val, utan också för flera ändamål! Den lilla väskan kan användas för att förvara leksaker eller till exempel för att transportera små kläder. Dubbel glädje – en vacker och bekväm accessoar i ett paket!

Ge ditt barn en känsla av glädje och funktionalitet till ditt barns sovstunder med detta härliga påslakanset i bomull. Kombinationen av mjuk sömn och en väska som håller ordning och reda är den perfekta presenten till din lilla.

Material: 100 % OEKO-TEX® och GOTS® certifierad ekologisk bomull, dold dragkedja

Tvättråd: maskintvätt 60°C, torktumlas ej

Storlek: Lakan 100 x 140 cm, örngott 40 x 60 cm