Lekmattor och mobiler Done by deer

Done By Deer - Aktivitetsgym med lekmatta Sea friends

Finns på lager

Pris: 142,95 14295
kvantitet: st
Liten äventyrarbåge och Lekmatta med mycket att se och uppleva!
Små upptäcktsresande har kul med havsvännerna - Jelly och Wally - och de stimulerande funktionerna i Activity-gymmet. Vinnaren av Red Dot Design Award 2016 med ett havstema i färger att matcha har många funktioner och inkluderar en mjuk vadderad lekmatta.

Det könsneutrala babygymet är fristående, flexibelt och justerbart för att hjälpa ditt växande barn att nå leksakerna. Använd på golvet, i spjälsängen eller lekhagen, över ett mysigt bo eller vid byte. Den är lätt att fälla ihop för att ta med eller förvara.

Inkluderar skallror, speglar, skrynkelljud, taggar, former och texturer. De 4 leksakerna kan flyttas mellan 17 punkter på bågen eller fästas på mattan med leksakslänkarna. Använd mattan på egen hand. Den fälls upp och har ett praktiskt bärhandtag.

Material: Lekmatta: 100% polyester. Båge: Tyg: 100% polyester. Fyllning: EVA-skum, kvartssandsäckar, polyesterfibrer (återvunna). Leksaker: Tyg: 100% bomull. Fyllning: 100% polyesterfibrer (återvunna).

Storlek: B 45-80 cm H 40-48 cm x 22 cm. Lekmatta: Ø90 cm CareArch: Torka rent med en fuktig trasa. Sänk inte ned i vatten. Lekmatta:

Tvättbar i 30°C. Häng för att torka. Leksaker: Se de enskilda leksakerna. Spegel: Rengör med fuktig trasa. Sänk inte ned i vatten. Leksaker med ljud och spegel ingår.