Cyklar och skotrar BANWOOD

Cykelhjälm för barn, red

Finns på lager

Pris: 46,90 4690
kvantitet: st
Banwood Helmet barncykelhjälm som perfekt kombinerar säkerhet, komfort och snygg design.
Banwood Helmet barncykelhjälm som sömlöst kombinerar säkerhet och äventyr!

Den attraktiva hjälmen är designad speciellt för de minsta medlemmarna i familjen, så att de kan njuta av cyklingen i full säkerhet. Banwood-hjälmen kombinerar hållbarhet och komfort på ett perfekt sätt. Dess robusta ABS yttre skal ger pålitligt skydd för små äventyrare, medan det mjuka skumfodret ger extra dämpning och skydd. Inga fler svettiga huvuden, eftersom hjälmen har ventilationshål fram, bak och ovanpå, som håller huvudet svalt och bekvämt under intensiva aktiviteter.

Den justerbara storleken och hakremmen säkerställer den perfekta passformen på hjälmen för varje barn. På så sätt kan du vara säker på att hjälmen sitter bekvämt och säkert varje gång den lille äventyraren ger sig iväg för att utforska världen på baksidan av en cykel.

Banwood Helmet barnhjälm är designad för barn i åldrarna 3 till 7 år, och storleken är justerbar mellan 50 och 54 cm. Den är lätt i vikt, väger endast 338-358 gram, så att barnet kan njuta av att cykla bekymmersfritt.

Dessutom kan du vara helt bekymmersfri, eftersom denna barnhjälm har en CE-märkning, vilket garanterar att den uppfyller europeiska säkerhetsstandarder.

Ge ditt barn bästa möjliga skydd för äventyr med Banwood-hjälmen, som perfekt kombinerar säkerhet, komfort och snygg design.