Amningstillbehör CACHE COEUR

CURVE dagskydd Amningskupor Tvättbar | Cache Coeur

Finns på lager

Pris: 16,90 1690
kvantitet: st

CURVE Tvättbara bröstkuddar. Curve nursing pad är bekväm och andas. Maskintvätt, och därmed miljövänlig och ekonomisk, har det ansetts vara den finaste detaljsso för att möta mammas behov och förväntningar hela tiden med detta minnesvärda äventyr som ammar.

 

En ny vision om omvårdnad

Curve nursing pads är ett koncentrat av teknik. Deras ergonomiska yta skapar en andningsbar barriär, vattentät samtidigt, vilket garanterar perfekt välbefinnande och ger en naturlig bröstform.

Diskret, bekväm och hållbar, de garanterar en unik känsla av daglig komfort, dag och natt.     

  • Från flera år av forskning i nära samarbete med vårdpersonal och mödrar koncentrerar Curve Washable nursing pads den bästa tekniken.
  • Dag och natt anpassar Curve nursing pad perfekt moms bröst. Dess unika ergonomi var speciellt utformad för att ge en naturlig bröstform samtidigt som du säkerställer komfort och osynlighet under kläder.
  • Med total respekt för huden är Curve nursing pad bekväm och andningsbar. Maskintvätt, och därmed miljövänlig och ekonomisk, har det ansetts vara den finaste detaljsso för att möta mammas behov och förväntningar hela tiden med detta minnesvärda äventyr som ammar. .