Graviditetstest STAV CLEARBLUE

CLEARBLUE digital graviditetstest med veckoindikator 1 st

Finns på lager

Pris: 15,90 1590
kvantitet: st
Clearblue Digitalt graviditetstest med veckoindikator visar inte bara om du är ”Gravid” eller ”Inte gravid” utan även hur långt gången du är.

 
Mycket rättvisande – visar även hur långt gången du är (1–2, 2–3, 3+ veckor sedan befruktning)

Clearblue Digitalt graviditetstest med veckoindikator är det första och enda testet som är lika rättvisande som ett ultraljud när det gäller att datumbestämma en graviditet**. En smart Dual Sensor™ visar inte bara om du är ”Gravid” eller ”Inte gravid” utan även hur långt gången du är.

Mycket rättvisande … Visar vilken vecka du är i

Det är som två tester i ett – först är det 99 % rättvisande när det gäller att upptäcka om graviditetshormonet förekommer från och med dagen då mensen är beräknad och om du är gravid visar det ÄVEN hur många veckor det är sedan befruktningen, 1–2, 2–3 eller mer än 3 veckor (3+). Veckoindikatorn är 92 % rättvisande när det gäller att upptäcka när du blev befruktad.

Testa upp till fyra dagar tidigare

Så känslig att du kan testa upp till 4 dagar innan du förväntar din menstruation*.

Otvetydigt tydliga digitala resultat

Inom tre minuter visas resultatet ”Gravid” eller ”Inte gravid” på skärmen. Om resultatet är ”Gravid” kommer testet även att visa tid sedan befruktning (1–2, 2–3 eller 3+ veckor).Förpackning innehåller: 2 st. Clearblue Digitalt graviditetstest med veckoindikator

Sårbarhet: 25 mIU/ml hCG

Tillverkare: Clearblue

OBS! inte avsändare nam - diskret leverans.