CLEARBLUE CLEARBLUE

Clearblue ADVANCED fertilitetsmonitor

Finns på lager

Pris: 203,90 20390
kvantitet: st
Clearblue Advanced fertilitetsmonitor är den enda monitor som spårar och lagrar information om fertilitet och graviditet.


Osta myös

  • Fertilitetstester för Clearblue ADVANCED fertilitetsmonitor 20+4

    Fertilitetstester för Clearblu…

    49,90 €

    Tillfälligt slut

Clearblue Advanced fertilitetsmonitor är den enda monitor som spårar och lagrar information om fertilitet och graviditet. Den spårar noggrant nivåerna för två viktiga fertilitetshormoner (östrogen och luteiniserande hormon) och identifierar ditt fertilitetsintervall i varje cykel – när dina chanser till befruktning är störst (några dagar före ägglossning och vid ägglossning).Sedan kan du testa dig för att se om du har blivit gravid.


Bevisad att öka chanserna att bli gravid på naturlig väg med 89 %

I en studie hade kvinnor som använde Clearblue fertilitetsmonitor nästan dubbelt så stor chans till befruktning jämfört med de som inte använde monitorn.

Visar både dagar med hög fertilitet och maximal fertilitet

Monitorn avläser enkla urinprover för att spåra dina personliga hormonnivåer och är utformad att identifiera alla dagar med hög eller maximal fertilitet. Den hjälper dig att identifiera fler fertila dagar än ett vanligt ägglossningstest som endast testar LH. Du har därför fler chanser att bli gravid varje cykel.

Lättanvänd pekskärm

Den enkla pekskärmen visar vilka dagar du bör göra urintester och du kan ställa in ett larm som påminnelse. Du kan även ange i en kalender när du har haft sex och se all din personliga fertilitetsinformation för de senaste sex menstruationscyklerna på en skärm.

Daglig personlig fertilitetsstatus

Genom att avläsa dina individuella hormonnivårer anger monitorn din personliga fertilitetsstatus som låg, hög eller maximal för varje dag, så att du kan planera och maximera dina chanser till att bli gravid på naturlig väg.

Graviditetstesta med monitorn

Med den nya Clearblue Advanced fertilitetsmonitorn kan du testa för graviditet. Du kan graviditetstesta från tre dagar innan din mens är beräknad2. Monitorn kommer att beräkna när det är, så att du får veta så snart som möjligt om du har blivit gravid.">Instruktioner