Paketerbjudanden

Clearblue Advanced Digital ägglossningstest 10 st och ägglossningsteststicka 7 st

Finns på lager

Pris: 38,90 3890 54,90 € 5490
kvantitet: st
Gemensam förpackning innehållande Clearblues Dual Hormone ägglossningstest 10 st och 7 graviditetsfe ägglossningsteststickor.

Clearblue Dual Hormone Ovulation Test

Visste du att ett av två par kanske försöker bli gravida på fel dagar i sin menstruationscykel? Och visste du att genom att mäta den basala kroppstemperaturen så upptäcker du bara en temperaturstegring efter ägglossning, när informationen inte är särskilt användbar under samma cykel?

Det digitala Clearblue ägglossningstestet upptäcker ökningen av koncentrationen av LH ägglossningshormonet och berättar om de FYRA mest fertila dagarna i cykeln. Förutom LH-hormonet upptäcker testet östrogenkoncentrationen, tack vare vilket testet kan visa de fyra mest fertila dagarna i cykeln. När du har samlag under dessa fyra dagar har du störst chans att bli gravid.


Clearblue digitala ägglossningstest är det mest effektiva hemägglossningstestet. Testet ger ett tydligt digitalt resultat utan att tolka linjerna.

Det digitala Clearblue ägglossningstestet görs alltid vid samma tid på dagen på dagarna nära den förväntade LH-toppen.

  1. identifierar LH-ökningen med 99 % säkerhet
  2. använder en unik verifieringsfunktion (blinkande teststicksymbol) för att säkerställa att testet fungerar
  3. ger resultatet på tre minuter.

Ägglossningsteststicka 7 st

Ägglossningstestet görs med urin och med hjälp av testet går det att hitta de mest gynnsamma dagarna för befruktning. När testlinjerna är lika starka eller testlinjen är starkare än kontrolllinjen förväntas ägglossning inom de närmaste 36 timmarna. Ett positivt resultat kan erhållas på så lite som 40 sekunder. Resultatet är lätt att läsa i ett separat fönster.

I genomsnitt används 6 ägglossningstester i en menstruationscykel, men om du har en oregelbunden eller längre menstruationscykel, var beredd på att behöva ännu fler tester i en menstruationscykel.
  • Känslighet 20 mIU/ml hCG (normal känslighet 30 mIU/ml hCG)
  • Tillverkarens deklarerade noggrannhet 99,8 %
  • Exakta instruktioner på finska och svenska
  • Testerna är CE- och FDA-godkända, barriärerna är individuellt förpackade
  • Användningsdatumet är testat i 1,5-2 år